ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutube

Επιχειρηματική Αποστολή στη Λιβύη (26-28 Μαΐου 2024)

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Αναπτύξεως σε συντονισμό με την Ένωση Λιβυκών Επιμελητηρίων, την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Τρίπολη της Λιβύης, στις 26-28 Μαΐου 2024.
Η Λιβύη εξακολουθεί να είναι ένας από τους ενδιαφέροντες προορισμούς και εμπορικούς εταίρους των Ελλήνων, προσφέροντας πληθώρα ευκαιριών στις εταιρείες που θα συμβάλουν στην ανοικοδόμηση και στον εκσυγχρονισμό όλων των επιχειρηματικών τομέων της χώρας.
Η εν λόγω επιχειρηματική αποστολή θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία για επιχειρηματικές συναντήσεις στα πεδία της δραστηριότητάς τους.
Για την καλύτερη διοργάνωση της αποστολής, καθώς και των επιχειρηματικών επαφών Β2Β, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την κάτωθι φόρμα συμμετοχής, αλλά και να αποστείλουν αντίγραφο έγκυρου διαβατηρίου τους στο 
chamber@arabgreekchamber.gr, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 25 Απριλίου.
Το ενδεικτικό κόστος συμμετοχής είναι 1.450 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με Turkish Airlines, 2 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο Radisson Blu της Τρίπολης, μετακινήσεις και διοικητικές υπηρεσίες.

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
Δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές πέραν της 25ης Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μαρία Βεστάρκη, στο 2106711210 (εσωτ. 110) ή στο chamber@arabgreekchamber.gr