ΕΒΕΘ
Εκδήλωση «Όλα τα μάτια στον Κόλπο. Η κλιμακούμενη αντιπαράθεση ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ με το Ιράν» στις 11 Μαΐου 2026 διοργανώνει η ΦΑΑΘ στο ΕΒΕΘ, υπό την αιγίδα ΕΒΕΘ

Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Διεθνείς Σχέσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Όλα τα μάτια στον Κόλπο. Η  κλιμακούμενη αντιπαράθεση ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ με το Ιράν» στις 11 Μαΐου 2026 και ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος)

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ.  Γεώργιος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος της Φ.Α.Α.Θ και ο κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Επίτιμος Πρόεδρος του ΕΒΕΘ.

Ομιλητές της εκδήλωσης:

  • Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Καθηγητής Θεωρίας Διεθνών Σχέσεων, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Δ/ντης του Ιδρύματος Κων/νου Καραμανλή
  • Σωτήριος Ρούσσος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
  • Κωνσταντίνος Ζάρρας, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
  • Σπυρίδων Ν. Λίτσας, Καθηγητής Θεωρίας Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Δ/ντής του Μεταπτυχιακού προγράμματος “Διεθνείς Σπουδές”

 Συντονίστρια: Κική Τσιλιγγερίδου, Δημοσιογράφος

Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση.

Επισυναπτόμενα αρχεία