ΕΒΕΘ
Εκδήλωση "Εργαλεία AI Microsoft – Best Practices για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις" | Σάββατο 5/9 | 90ή ΔΕΘ, Stand ΕΒΕΘ, Περίπτερο 15, στις 11:30

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεών του για την ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων μελών του και σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τη Microsoft, σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με επίκεντρο την πρακτική αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026, στο πλαίσιο της 90ής ΔΕΘ, στο stand του ΕΒΕΘ στο Περίπτερο 15 και ώρα 11:30-12:30.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν μέσα από παραδείγματα το Microsoft Copilot και οι AI Agents, καθώς και το AI Skills Navigator, η πλατφόρμα της Microsoft για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην Τεχνητή Νοημοσύνη. 

Πρόγραμμα 

11:30–11:40 | Χαιρετισμοί

  • Παναγιώτης Μενεξόπουλος, Β΄ Αντιπρόεδρος ΕΒΕΘ
  • Νικόλαος Τζόλλας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΠΚΜ

11:40–12:10 | Παρουσίαση Microsoft Copilot & AI Agents – AI Skills Navigator

  • Μαρία Κτενά, AI Business Partner Solution Sales, Microsoft Southeast Europe

12:10–12:30 | Ερωτήσεις & συζήτηση 

 

Μόνο 40 διαθέσιμες θέσεις.

Κρατήστε τώρα τη θέση σας συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026 και ώρα 15:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή: Η κάρτα εισόδου (QR) στη ΔΕΘ θα αποσταλεί με email πριν την εκδήλωση και θα ενεργοποιηθεί μία ώρα πριν την έναρξή της.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, Τηλ. 2310 370131,132 & 182, Email: publicrelations@ebeth.gr