ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutubeel

2nd WeMakeFuture! Startup Competition & Conference 17/12/2022, Θεσσαλονίκη

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το WeMakeFuture Festival θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του στην Ελλάδα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 με αφορμή την δεύτερη διοργάνωση του “WMF Startup Competition" & Conference.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το WeMakeFuture Festival του Ρίμινι (Ιταλία), και θα πραγματοποιηθεί στο Digital Transformation and Digital Skills Center (DT&S) της Cisco και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις αλλά και ομάδες καινοτόμων ιδεών, που όμως ενδιαφέροτναι να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα παρουσιαστούν οι 15 startups που θα έχουν επιλεγεί από τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό. 
Από τον Διαγωνισμό θα επιλεγούν 3 startups οι οποίες θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Συνέδριο του WeMakeFuture! Festival που θα πραγματοποιηθεί στο Rimini της Ιταλίας στις 15,16 και 17 Ιουνίου 2023, με δυνατότητα παρουσίασης της ιδέας σε διεθνή διαγωνισμό και πιθανούς χρηματοδότες σε παγκόσμιο κοινό.

Ομιλητές και Startups θα εναλλάσσονται στο βήμα, παρουσιάζοντας διάφορα θέματα του ψηφιακού κόσμου και της καινοτομίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ, με εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: ΕΓΓΡΑΦΗ

Ημερομηνία : 17 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 16:00

Τόπος διεξαγωγής : Digital Transformation and Digital Skills Center (DT&S) – Cisco/Δήμος Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση : 26ης Οκτωβρίου 21, Θεσσαλονίκη 546 27

Γλώσσα : Ελληνικά - Αγγλικά

Για περαιτέρω πληροφορίες : https://greece.wemakefuture.it/

τηλ. +30.2310947744, e-mail: innovation@italchamber.gr

Επισυναπτόμενα αρχεία
WMF WORLDWIDE EVENT GREECE 2022_v1.2 (3).pdf