ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutubeel

Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ στις εκθέσεις DETROP & OENOS. H διαδικασία συνεχίζεται.

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζεται η υλοποίηση του Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρήσεων για συμμετοχή τους σε Εκθέσεις της ΔΕΘ-Helexpo.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου, λαμβάνοντας σχετική επιδότηση από το ΕΒΕΘ, να συμμετάσχουν στην 31η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας, «Detrop» και στην 8η Διεθνή Έκθεση Οίνου, «Oenos»που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 18-20 Φεβρουαρίου 2023.

Οι εκθέσεις Detrop & Oenos αποτελούν δύο αξιόπιστα brand names, με διαχρονική πορεία στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε εγχώριους και ξένους παραγωγούς να αναδείξουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στη διεθνή αγορά και να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα εμπορικών επαφών.

Το εκθεσιακό γεγονός εμπλουτίζεται από πλήθος ενημερωτικών και γευστικών εκδηλώσεων με ποικίλα γαστρονομικά γεγονότα από κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, προβάλλοντας την πλούσια μεσογειακή διατροφή αλλά και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής προϊόντων.

Στις εκθέσεις Detrop & Oenos θα προβληθούν τα ακόλουθα είδη/υπηρεσίες:

Τρόφιμα γενικά, Πρώτες ύλες-συμπληρώματα, Γάλα-Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Κρέας-Προϊόντα Κρέατος. Ψάρια-Θαλασσινά, Αποξηραμένα Φρούτα, Αρωματικά Βότανα, Μπαχαρικά, Κονσερβοποιημένα Τρόφιμα-Ορεκτικά, Λάδι-Λίπη, Κατεψυγμένα Προϊόντα, Προϊόντα Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, Delicatessen, Ποτά, Ζεστά Ροφήματα, Κρασί, Προϊόντα Οίνου, Μπύρες, Αποστάγματα, Συσκευασία, Μηχανήματα, Εξοπλισμός, Τεχνολογία και Υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι η δήλωση ενδιαφέροντος επιδότησης και συμμετοχής, θα πρέπει να υποβληθεί, από τις επιχειρήσεις-μέλη, το αργότερο μέχρι  την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023. 

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιδότησης, πατήστε εδώ και για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, στο τηλ: 2310370132 ή στo email: publicrelations@ebeth.gr.