decrease font size Επαναφορά γραμματοσειράς increase font size
Αρχική Σελίδα elen

Η ελληνική κουζίνα στο Ισραήλ

19/05/20 09:16

 

Το ΕΒΕΘ ενημερώνει, μετά από σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο ΟΕΥ Τελ Αβίβ, ότι στις 6 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προβολής της ελληνικής κουζίνας στο “Cultural Greek Dinner”, στο Τελ Αβίβ. 

Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώνεται από την γνωστή κοινότητα γαστρονόμων “Chaine des Rotisseurs”, η οποία θα εξασφαλίσει χώρο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, με τη συμμετοχή 100 ατόμων, με χαμηλό αντίτιμο.

Το Γραφείο Τελ Αβίβ επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση γαστρονομίας και γευσιγνωσίας αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία παρουσίασης και προβολής ελληνικών προϊόντων, όπως το ελαιόλαδο, η ελιά, του κρόκου Κοζάνης και του αυγοτάραχου Μεσολογγίου, στην αγορά της εν λόγω χώρας, δεδομένου ότι στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται η παρουσίαση ελληνικών εδεσμάτων και οίνων.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο ΟΕΥ Τελ Αβίβ, Διεύθυνση: 3 Daniel Frisch, Tel Aviv P.O.Box 64731 Israel, Τηλέφωνο: (009723) 6055299 ΦΑΞ: (009723) 6951329 & email: ecocom-telaviv@mfa.gr

Πίσω