ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutube

Πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση δικτύωσης “Brokerage Event”, ευρωπαϊκό έργο BLUE_BOOST, Θεσσαλονίκη, 5 Ιουνίου 2019

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

          Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, προσκαλεί Πολύ Μικρές-Μικρομεσαίες (ΠΜΜΕ) και Νεοφυείς Επιχειρήσεις (Start-Up) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), που δραστηριοποιούνται σε επιλεγμένους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης (αλιεία, υδατοκαλλιέργειες και σχετικές δραστηριότητες, όπως μεταποίηση - εμπορία ψαριών, κατασκευή διχτυών κ.α.), καθώς επίσης φορείς κι επιχειρήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως Πάροχοι Τεχνογνωσίας προς τις παραπάνω  ΠΜΜΕ / Start-Up, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση δικτύωσης - διαμεσολάβησης Brokerage Event, που θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου BLUE_BOOST, στη Θεσσαλονίκη, στις 05.06.2019.

Πιο συγκεκριμένα, το ΕΒΕΘ διοργανώνει την εκδήλωση δικτύωσης - διαμεσολάβησης Brokerage Event”, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και ώρες 09.00-18.00, στο ξενοδοχείο “Mediterranean Palace”, (Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη). Στην εν λόγω εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν τουλάχιστον 50 εκπρόσωποι α) ΠΜΜΕ / Start-Up των παραπάνω τομέων της «Γαλάζιας Ανάπτυξης», από όλες τις πιλοτικές περιοχές του έργου BLUE_BOOST, από την Κροατία, Ιταλία, Ελλάδα και Αλβανία και β) δυνητικών Παρόχων Τεχνογνωσίας προς αυτές (Ερευνητικοί Φορείς, Εξειδικευμένες Επιχειρήσεις, Νέοι Μη Θεσμικοί Φορείς Καινοτομίας όπως fab labs, maker spaces κλπ), από τις παραπάνω κι ενδεχομένως και άλλες περιοχές του Προγράμματος Αδριατικής - Ιονίου “ADRION”.

Σκοπός του Brokerage Eventείναι να προωθήσει τη συνεργασία ανάμεσα σε επιχειρήσεις και Παρόχους Τεχνογνωσίας, για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της τρέχουσας Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων Καινοτόμων Σχεδίων, για τη Χορήγηση Κουπονιών Καινοτομίας του BLUE_BOOST (για περισσότερες πληροφορίες για την πρόσκληση πατήστε εδώ). Επιπλέον, το Brokerage Event” επιδιώκει γενικότερα να προωθήσει τη δικτύωση και συνεργασία ανάμεσα στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις (π.χ. εμπορική), καθώς επίσης ανάμεσα στους συμμετέχοντες Παρόχους Τεχνογνωσίας (π.χ. ερευνητική), πέραν του παραπάνω πιλοτικού.

                Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εν συντομία το έργο BLUE_BOOST για την Καινοτομία στη Γαλάζια Ανάπτυξη και την Πιλοτική του Δράση χορήγησης Κουπονιών Καινοτομίας, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να παρουσιάσουν σύντομα (5 λεπτά το μέγιστο), τις δραστηριότητές τους, στην αγγλική γλώσσα, αν επιθυμούν και με τη χρήση παρουσίασης Powerpoint. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όπως προαναφέρθηκε (ΠΜΜΕ - Πάροχοι, ΠΜΜΕ - ΠΜΜΕ, Πάροχοι – Πάροχοι), επίσης στην αγγλική γλώσσα, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με τραπεζάκια.

                Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης Brokerage Event και η σχετική αίτηση συμμετοχής επισυνάπτονται. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής τους στο e-mail emmanouilidis@ebeth.gr , μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο BLUE_BOOST, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο δικτυακό τόπο του έργου https://blueboost.adrioninterreg.eu , καθώς επίσης να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μελετών & Έρευνας του ΕΒΕΘ, στα τηλέφωνα 2310 370181, 180 και 183, αρμόδιοι Γ. Εμμανουηλίδης, Αντ. Μπούμπουλας και Ερ. Παπαδημητρίου. 

Επισυναπτόμενα αρχεία
AITISI_Brokerage_Event_49f5d00e9b.docx
Agenda_Blue_Boost_Brokerage_event_1ee4e3f348.docx