ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutube

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αγαπητά μέλη,

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, εντείνοντας την προσπάθειά του για την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των μελών του, συνεχίζει και εμπλουτίζει το Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Εξωστρέφειας, προσφέροντας ετησίως επιδότηση, ανά επιχείρηση για τη συμμετοχή τους και σε διαδικτυακές δράσεις επιχειρηματικής εξωστρέφειας.
Με την έλευση της πανδημίας του COVID-19, η ματαίωση των εκθέσεων και άλλων συναφών επιχειρηματικών δράσεων, με φυσική παρουσία, είναι πλέον η νέα πραγματικότητα και ως εκ τούτου καθίσταται επιτακτική η ανάγκη της εξ αποστάσεως παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών και επαφής των επιχειρήσεων με τον καταναλωτή ή επαγγελματία του χώρου.

Το ύψος της επιδότησης καλύπτει το 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής της επιχείρησης, με ανώτατο ποσό, αυτό των 500€. 

Όροι και Προϋποθέσεις:

  • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε μέλος του ΕΒΕΘ, που εξοφλεί κάθε χρόνο ανελλιπώς, τα τέλη διατήρησης της μερίδας του στο ΓΕΜΗ καθώς και τις συνδρομές του στο ΕΒΕΘ.
  • Κάθε ενδιαφερόμενο μέλος θα πρέπει να συμπληρώσει και υποβάλει στο ΕΒΕΘ, πριν τη διεξαγωγή της διοργάνωσης, τη συνημμένη αίτηση επιδότησης, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ερωτηματολόγιο για τη διαδικτυακή διοργάνωση, που πρέπει επίσης να συμπληρωθεί.
  • Το ποσό της επιδότησης θα καταβληθεί σε κάθε μέλος, μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του, υπό τον όρο ότι η αίτηση του θα έχει εγκριθεί από τη Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΘ.
  • εφόσον, η επιχείρηση:

- προσκομίσει φωτοαντίγραφο του εξοφλημένου τιμολογίου συμμετοχής του στη διαδικτυακή δράση, με υπογραφή και σφραγίδα του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρίας.

- εκδώσει τιμολόγιο επιχορηγήσεων χωρίς ΦΠΑ προς το ΕΒΕΘ, ύψους μέχρι 500€.

- προσκομίσει συμπληρωμένο το δελτίο αξιολόγησης της συμμετοχής της και 

- προσκομίσει φωτογραφικό υλικό από τη διαδικτυακή συμμετοχή της επιχείρησης, για τυχόν αξιοποίησή του από το ΕΒΕΘ.

Τονίζεται ότι στην περίπτωση που το μέλος, η επιδότηση του οποίου έχει εγκριθεί, δεν μετάσχει τελικά στη συγκεκριμένη διαδικτυακή εκθεσιακή/επιχειρηματική δράση, θα πρέπει να το δηλώσει εγγράφως στο ΕΒΕΘ, πριν τη διεξαγωγή της, ειδάλλως δεν θα μπορέσει να μετάσχει στο πρόγραμμα επιδότησης του επόμενου έτους.

Είναι ευνόητο ότι κατά τη διαδικασία θα ακολουθείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Με την πεποίθηση ότι το ανανεωμένο πρόγραμμα επιδότησης θα προάγει τις εξωστρεφείς δράσεις της επιχείρησής σας, τη δύσκολη αυτή περίοδο, το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, (τηλ. 2310-370132) παραμένει στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Επισυναπτόμενα αρχεία
AITISI_SYMMETOXIS_SE_DIADIKTYAKI_DRASI_2dd46a953f.doc
DELTIO_AXIOLOGISIS_DIADIKTIAKIS_DRASIS_ae475995cf.doc