ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutube

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων σε Διαγωνισμό νέων σχεδιαστών ενδυμάτων

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Έτοιμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) προσκαλούν σπουδαστές και απόφοιτους σχολών σχεδιασμού ενδυμάτων, έως 35 ετών, να συμμετέχουν σε διαγωνισμό σχεδιασμού ενδυμάτων με θέμα "Το Παρελθόν στο Μέλλον".

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί σε δύο στάδια:

Για το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να σχεδιάσουν και να υποβάλουν, ψηφιακά, στον ΣΕΠΕΕ, μέχρι τις 18/4/2023, μία μικρή συλλογή από ενδύματα αποτελούμενη από τα σχέδια 6 ολοκληρωμένων εμφανίσεων (γυναικεία, ανδρικά ή παιδικά ενδύματα), τα οποία θα πρέπει να ανταποκρίνονται στο θέμα του διαγωνισμού. Τα ανωτέρω σχέδια θα παρουσιαστούν και θα αξιολογηθούν σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί από τον ΣΕΠΕΕ στη Θεσσαλονίκη, στις 28/4/2023, όπου θα ανακοινωθούν οι 6 νικητές του πρώτου σταδίου.

Για το δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού, οι 6 νικητές του πρώτου σταδίου θα κληθούν, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές και τα απαραίτητα υλικά, να δημιουργήσουν 1 από τις 6 εμφανίσεις που σχεδίασαν για τη συμμετοχή τους στο αρχικό στάδιο. Οι δημιουργίες τους θα παρουσιαστούν και θα αξιολογηθούν σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί στις 15/5/2023 από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, όπου θα ανακοινωθούν οι 3 τελικοί νικητές.

Όλοι οι φιναλίστ θα λάβουν βραβεία για την προβολή της δουλειάς τους, ενώ ο μεγάλος νικητής του Διαγωνισμού θα κερδίσει τη δωρεάν συμμετοχή του στην εμπορική έκθεση για τη μόδα «Athens Fashion Trade Show», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 18/4/2023

Επισυνάπτεται η πρόσκληση με τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού και η δήλωση συμμετοχής.

Πληροφορίες στα email root@ebeth.gr  info@greekfashion.gr  ή στα τηλέφωνα 2310370182 & 2310 257075.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου Creative Hub, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».

Επισυναπτόμενα αρχεία
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ.pdf
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.docx