ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

1ο Forum για την Κυκλική Οικονομία από τις 8-10/6/2023

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ένα μεγάλο Διεθνές Φόρουμ για την κυκλική οικονομία με τη συμμετοχή κορυφαίων θεσμικών παραγόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και με την παρουσία ορισμένων από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου, θα πραγματοποιηθεί από τις 8-10 Ιουνίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το 1ο Forum για το Παρόν και το Μέλλον της Κυκλικής Οικονομίας διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την εταιρεία Improvetech στο πλαίσιο της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Κυκλικής Οικονομίας Forward Green, η οποία θα διεξαχθεί στο ίδιο χρονικό διάστημα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο Φόρουμ θα παρουσιαστούν η στρατηγική της Ε.Ε. για καινοτόμες πρακτικές, παραδείγματα επιχειρηματικότητας, αλλά και χρηματοδοτικά εργαλεία στο πεδίο της κυκλικής οικονομίας, ενώ παράλληλα οι εργασίες θα επικεντρωθούν στα ζητήματα των κριτηρίων ESG (Environmental, Social, Governance), της γαλάζιας οικονομίας, των πράσινων νησιών, της ενεργειακής μετάβασης, του zero waste path, της εφαρμογής της κυκλικής οικονομίας στον τουρισμό κα. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε https://www.forwardgreen-expo.gr/