ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutubeel

Διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών “SIAL – VINEXPO 2023” (Νέο Δελχί, Ινδία, 7-9 Δεκεμβρίου 2023)

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της ΕΕ οργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών “SIAL VINEXPO 2023”, που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Pragati Maidan στο Νέο Δελχί, από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2023.

Η σχεδιαζόμενη επιχειρηματική αποστολή (με συμμετοχή περί των 60 επιχειρήσεων), θα συνοδεύει υψηλού επιπέδου επίσημη αποστολή της ΕΕ, δεδομένου ότι η Ινδία έχει χαρακτηρισθεί ως χώρα προτεραιότητας για τις εξαγωγές τροφίμων και ποτών από τη Γενική Δ/νση Γεωργίας της ΕΕ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γραφείου ΟΕΥ Ν. Δελχί προβλέπεται διαδικασία προεπιλογής των επιχειρήσεων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής, η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός του προσεχούς μηνός Ιουνίου (με πιθανότερη ημερομηνία την 19η Ιουνίου). Παράλληλα προβλέπεται η διοργάνωση παράπλευρων εκδηλώσεων και σεμιναρίων, σε στενή συνεργασία με το Σύνδεσμο Ινδών Εισαγωγέων Τροφίμων (Forum of Indian Food Importers-FIFI).

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες επί της Έκθεσης στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://sialindia.com/, αλλά και να απευθυνθούν στο Γραφείο ΟΕΥ Νέου Δελχί στην ακόλουθη ηλεκτρ.δ/νση: ecocom-newdelhi@mfa.gr και στο τηλέφωνο: +91 11 2688 0700.