ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutube

Επιδότηση συμμετοχής 4 επιχειρήσεων-μελών ΕΒΕΘ στη διήμερη υβριδική Έκθεση “Innohealth Forum 2023”

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας εμπράκτως την καινοτόμα επιχειρηματική δραστηριότητα, αποφάσισε να επιδοτήσει τη συμμετοχή επιχειρήσεων - μελών του, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας, στη διήμερη υβριδική Έκθεση “Innohealth Forum 2023”. Η Έκθεση, που διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και το Health Hub, θα διεξαχθεί στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του JOIST στη Λάρισα και online στο Metaverse.

Το Innohealth Forum 2023 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και στόχο έχει να παρουσιάσει τις τελευταίες τεχνολογίες και λύσεις αιχμής που μεταμορφώνουν τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. 

Απευθύνεται σε Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νοσοκομεία, κλινικές και ιατρικά κέντρα, φαρμακευτικές εταιρίες και εταιρίες Υπηρεσιών Υγείας, επενδυτές, νεοφυεείς επιχειρήσεις, τεχνοβλαστούς και startups του τομέα της υγείας, που επιθυμούν να προβάλουν τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύσσουν. 

Το Innohealth Forum 2023 θα περιλαμβάνει ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής Τραπέζης εστιασμένες στις εξελίξεις και τις καινοτομίες στην Υγεία, παρουσιάσεις με τις τελευταίες τεχνολογίες και λύσεις αιχμής, που μεταμορφώνουν την παροχή υγειονομικής περίθαλψης, ζωντανά broadcasting με συνεντεύξεις εκθετών, Β2Β και B2G matchmaking συναντήσεις, συνεδρίες, workshop και bootcamp σε θέματα όπως η τηλεϊατρική, τα ηλεκτρονικά αρχεία Yγείας, Pharma, AI, κ.α. 

Το κόστος συμμετοχής με σταντ στην Έκθεση ανέρχεται στο ποσό των 1.500€, πλέον ΦΠΑ, ενώ οι διοργανωτές προσφέρουν έκπτωση 20% στις νεοφυείς επιχειρήσεις.  Το ΕΒΕΘ, υποστηρίζοντας την ανωτέρω διοργάνωση, προτίθεται να επιδοτήσει με το ποσό των 2.000€ (500€/επιχείρηση) τη συμμετοχή τεσσάρων (4) επιχειρήσεων-μελών του, μέσω του Προγράμματος ενίσχυσης εξωστρέφειας μελών ΕΒΕΘ, που πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

- Είναι μέλη του ΕΒΕΘ για ένα τουλάχιστον έτος.
- Εξοφλούν ανελλιπώς κάθε χρόνο τα τέλη διατήρησης της μερίδας τους στο ΓΕΜΗ και τις συνδρομές τους στο Επιμελητήριο.
- Δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στην Έκθεση μπορείτε να απευθύνεστε στην ομάδα του JOIST, αρμόδια κα Ψαριάη, τηλ. 2410234422, info@joistpark.eu

Για να λάβετε την επιδότηση του ΕΒΕΘ, παρακαλούμε να στείλετε συμπληρωμένη τη συνημμένη Δήλωση Συμμετοχής στο email: publicrelations@ebeth.gr, το αργότερο μέχρι τις 30.6.2023.

Για την επιλογή των επιχειρήσεων, που θα επιδοτηθούν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει του χρόνου υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

Η επιδότηση του ΕΒΕΘ θα χορηγηθεί μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της επιχείρησης στην Έκθεση, εφόσον προσκομιστούν τα παρακάτω:
- υπογεγραμμένο και με σφραγίδα το εξοφλημένο τιμολόγιο συμμετοχής
- συμπληρωμένο Δελτίο Αξιολόγησης της συμμετοχής
- τιμολόγιο επιχορηγήσεων ύψους 500 € προς το ΕΒΕΘ
- φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή της επιχείρησης στην Έκθεση, για ενδεχόμενη αξιοποίησή του από το  ΕΒΕΘ.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.

 

Επισυναπτόμενα αρχεία
AITISI_SYMMETOXIS.doc
ΔΕΛΤΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ INNOHEALTH FORUM 2023.doc