ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση "Ευκαιρίες Ψηφιακής Αναβάθμισης του βιομηχανικού κλάδου μέσω τεχνολογιών Advanced Manufacturing" στις 31.10.23

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η PRAGMA IOT SOLUTIONS διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Ευκαιρίες Ψηφιακής Αναβάθμισης του βιομηχανικού κλάδου μέσω τεχνολογιών Advanced Manufacturing στις 31/10/2023 και ώρα 17:00 μ.μ στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN PALACE στην αίθουσα ΠΟΣΕΙΔΩΝ.

Η εκδήλωση αυτή είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση του έργου ADMA TranS4MErs, το οποίο αποσκοπεί στην υποστήριξη της ψηφιοποίησης και της πράσινης μετάβασης των ΜΜΕ του βιομηχανικού κλάδου. Το  Ευρωπαϊκό έργο ADMA TranS4MErs στοχεύει στο να βοηθήσει τις βιομηχανίες να γίνουν  "βιομηχανίες του μέλλοντος", λαμβάνοντας υπόψη τις οικολογικές, ψηφιακές και κοινωνικές προκλήσεις της σύγχρονης παραγωγής. Μέσω των εργαλείων που έχουν αναπτυχθεί, προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την υποστήριξη των ΜΜΕ στο ταξίδι τους προς τον ψηφιακό και τον πράσινο μετασχηματισμό.

Παράλληλα στην εκδήλωση εμπειρογνώμονες από το χώρο της τεχνολογίας και της αγοράς εργασίας θα μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με την ψηφιοποίηση και την πράσινη μετάβαση των ΜΜΕ επιχειρήσεων.

Όλες οι επιχειρήσεις ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν την εκδήλωση και να διερευνήσουν τις δυνατότητες ψηφιοποιήσης τους. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία πρόσβασης στους πόρους και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτύχουν στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο επιχειρηματικό τοπίο.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας - δηλώστε συμμετοχή στην εκδήλωση https://forms.gle/qnXgSB5DLLXmwZky5

Συνημμένα η ατζέντα της εκδήλωσης και το φυλλάδιο του προγράμματος.

Η εκδήλωση ολοκληρώνεται με ελαφρύ δείπνο και δικτύωση στο foyer της αίθουσας ΠΟΣΕΙΔΩΝ.

Επισυναπτόμενα αρχεία
Agenda.pdf