ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutube

Απολογισμός εκδήλωσης με θέμα «Τεχνικός Ασφαλείας και Πυροπροστασία – Υλικά και συστήματα Πυρασφάλειας»

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕΘ, στις 28 Φεβρουαρίου 2024, η εκδήλωση με θέμα «Τεχνικός Ασφαλείας και Πυροπροστασία – Υλικά και συστήματα Πυρασφάλειας», την οποία διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Θεσσαλονίκης και τον Σύλλογο Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδας (ΣΜΗΒΕ). 

Κατά την εκδήλωση συζητήθηκαν οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων σχετικά με τον τεχνικό ασφαλείας, τις ομάδες πυροπροστασίας, οι εξελίξεις ως προς τους ελέγχους πυρασφάλειας που διενεργούνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και παρουσιάστηκαν υλικά σχετικά με την πυρασφάλεια. Συμμετείχαν πολλοί μηχανικοί, τεχνικοί ασφαλείας, πυροσβέστες, αλλά και εκπρόσωποι  επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον κλάδο της πυρασφάλειας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους του ΕΒΕΘ, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτίδης και εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Αντιπύραρχος, κ. Αντώνιος Αζάς,  Προϊστάμενος του Γραφείου Πυρασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος του ΣΜΗΒΕ, κ. Βασίλειος Αργυρόπουλος. Η συζήτηση που ακολούθησε, κατέγραψε τις ανησυχίες, αλλά και ενδιαφέρουσες προτάσεις για το ευρύτερο αντικείμενο της πυρασφάλειας.

Επισυνάπτονται οι σχετικές παρουσιάσεις.

Επισυναπτόμενα αρχεία
ΣΙΩΠΗΣ.pptx
ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ.ppsx
ΚΑΡΑΝΟΣ.pptx
ΜΥΛΩΝΑ ACCORDIAi.pptx
Why Seconds Count.mp4
ΑΖΑΣ.pptx
  • LNE_3185.JPG
  • LNE_3212.JPG