ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

H 2η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων στην Αφρική - International Food Show (IFSA) AFRICA- στις 3-5 Ιουλίου 2024 στην Τύνιδα Τυνησίας.

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Πρεσβεία της Τυνησίας ενημερώνει ότι η 2η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων στην Αφρική "International Food Show Africa IFSA Africa» θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου και Ανάπτυξης Εξαγωγών της Τυνησίας» στις 3 - 5 Ιουλίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο «Kram» στην Τύνιδα.

 

Η IFSA είναι το ιδανικό μέρος για κατασκευαστές, λιανοπωλητές, επαγγελματίες υπηρεσιών εστίασης, εισαγωγείς και διανομείς να εντοπίσουν λύσεις, που μπορούν να ενισχύσουν τις παραγωγικές και λειτουργικές τους ανάγκες.

Για τις αφρικανικές οικονομίες, ο τομέας των αγροτικών επιχειρήσεων στην Αφρική αποτελεί στρατηγικό ζήτημα για την εκβιομηχάνιση και την ανάπτυξη όλων των χωρών της αφρικανικής ηπείρου. Ο αγροδιατροφικός τομέας αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο, που αντιπροσωπεύει σχεδόν 313 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. 
Η ανάπτυξη αυτού του τομέα πιστώνεται από τη συμμετοχή ολόκληρης της αλυσίδας: γεωργική παραγωγή, δευτερογενής μεταποίηση, διανομή και πωλήσεις στους καταναλωτές.

Στην Έκθεση IFSA AFRICA θα παρουσιαστούν σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, όπως τρόφιμα και ποτά, επεξεργασία και τεχνολογία τροφίμων, συσκευασία και βιομηχανία ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο συνημμένο έντυπο και την ιστοσελίδα https://www.ifsaafrica.com/.

Επισυναπτόμενα αρχεία
IFSA-Africa.pdf