ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΒΕΘ - Cisco Networking Academy: Δωρεάν για τα Μέλη ΕΒΕΘ

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S) της CISCO και με στόχο την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των Μελών του, προσφέρει δωρεάν για τα Μέλη του ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Skills for All της Cisco Networking Academy.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της Τεχνολογίας, της Πληροφορικής και των Επικοινωνίων (ICT).  Αποτελείται από 2 επίπεδα εκπαίδευσης με το καθένα να στοχεύει σε διαφορετικό επίπεδο δεξιοτήτων:   

  1. Skills for All – Introductory Certification Courses
  2. Netacad – Advanced Certification Courses

Oφέλη εκπαιδευτικού προγράμματος: 

  • Απόκτηση και Αναβάθμιση Δεξιοτήτων, Δωρεάν Εκπαίδευση: Ενταχθείτε στο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Cisco Networking Academy για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων, προσφερόμενο αποκλειστικά στα μέλη του ΕΒΕΘ.
  • Στοχευμένη Κατάρτιση: Καλύπτει πλήρως την Τεχνολογία της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών (ICT) παρέχοντας ουσιαστική εκπαίδευση για άμεση εφαρμογή στον εργασιακό χώρο.
  • Κλιμακωτή Εκπαίδευση: Δομημένη εκπαίδευση σε επίπεδα, από την εισαγωγή στις βασικές έννοιες φτάνοντας στην εξειδικευμένη γνώση σε Κυβερνοασφάλεια και Δίκτυα.
  • Πιστοποιημένη Γνώση: Αποκτήστε Ψηφιακά Πιστοποιητικά (Digital Badges) που επιβεβαιώνουν την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος.

    Επενδύστε στην προσωπική σας ανάπτυξη, ενισχύστε τις δεξιότητές σας και φροντίστε για την επιτυχή ψηφιακή μετάβαση της επιχείρησής σας!

Εγγραφείτε σήμερα!

(Για το επίπεδο 2 του Προγράμματος, το οποίο αφορά  μόνο τα ταμειακά ενήμερα μέλη του ΕΒΕΘ, θα ενημερωθείτε με νεότερο email.  Καταρχήν δεν υπάρχει περιορισμός σχετικά με τη συμμετοχή περισσοτέρων του ενός εκπροσώπων ανά επιχείρηση, ωστόσο η οριστικοποίηση του τελικού αριθμού των συμμετεχόντων θα γίνει ανάλογα με τον συνολικό αριθμό των ενδιαφερομένων)