ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκληση για Συμμετοχή στη δράση “The CODES Experience” προς τους επαγγελματίες του κλάδου Fashion & Design

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες από τον κλάδο του Fashion & Design απευθύνεται η δράση “The CODES Experience”, που υλοποιείται από το Hellenic Design Center του ΚΕΠΑ στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου CO-DEsign for Sustainability – CODES

Στο πλαίσιο του συν-σχεδιασμού και ανάπτυξης του συνεργατικού ψηφιακού εργαλείου CODES, η δράση  "The CODES Experience" θα επικεντρωθεί σε συνεργατικές πρακτικές σχεδιασμού και θα χρησιμεύσει ως πρώτο βήμα για την επιλογή ιδεών και ευκαιριών διεθνούς συνεργασίας. Η εν λόγω δράση θα διεξαχθεί υπό τη μορφή φιλοξενίας (Residency) 15 συμμετεχόντων από Κροατία, Ιταλία, και Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη.

Το Residency αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις (4) ημέρες, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και τελειώνοντας την Πέμπτη 20 Ιουνίου, 2024.

Χώρος διεξαγωγής του CODES ResidencyHellenic Design Centre, Χαλκιδικής 63, ΤΚ 54248 Θεσσαλονίκη.

Εάν:

  • Είστε επαγγελματίες από τον κλάδο Fashion & Design
  • Δραστηριοποιείστε στην Ελλάδα
  • Επιθυμείτε να προωθήσετε διεθνώς τα προϊόντα και τη δουλειά σας

Τότε:

  • Σας προσκαλούμε όπως ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ για το τετραήμερο πρόγραμμα The CODES Experience” (Residency)
  • Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα και μόνον ηλεκτρονικά στο email: info@hellenicdesigncentre.gr

Η Πρόσκληση για τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες του κλάδου Fashion & Design που επιθυμούν να υποβάλλουν την αίτησή τους, είναι «ανοιχτή» από 1/4/2024 έως και 24/5/2024 (13:00).

Οι συμμετέχοντες που θα επιλεχθούν να συμμετέχουν στο τετραήμερο πρόγραμμα, θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το συνεργατικό εργαλείο, προκειμένου να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες δικτύωσης και προβολής των προϊόντων τους.

Οι εταίροι υλοποίησης Enter Koprivnica (Κροατία),  Romagna Tech (Ιταλία) και ΚΕΠΑ (Ελλάδα), συνεχίζουν να προσφέρουν σημαντικά εργαλεία με σκοπό την υποστήριξη των επαγγελματιών από τον τομέα της Μόδας και του Σχεδίου, ως προς την αντιμετώπιση ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου κόσμου, προωθώντας καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα βασισμένα σε νέες μορφές δημιουργίας, χάρη στις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας.

Περισσότερα νέα για το έργο CODES: https://co-design4sustainability.eu/news/