ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutube

3o Παγκρήτιο Forum προώθησης Κρητικών προϊόντων ΑΘΗΝΑ - HELEXPO (Μαρούσι) 19 & 20 Απριλίου 2024

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Παγκρήτιο Forum στην Αθήνα για την προώθηση της Κρητικής διατροφής στην ελληνική αγορά, μετά την τεράστια επιτυχία του 1ου και 2ου Παγκρήτιου Forum ΑΘΗΝΑ τον περασμένο Μάιο 2022 και τον Φεβρουάριο 2023, αντίστοιχα, φέρνοντας στο ίδιο τραπέζι παραγωγούς και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων από την Κρήτη με ξενοδόχους και εκπροσώπους Δικτυών Διανομής από όλη την Ελλάδα.

Το 3o Παγκρήτιο Forum προώθησης Κρητικών προϊόντων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - ΑΘΗΝΑ θα πραγματοποιηθεί στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ (ΑΘΗΝΑ) στις 19 και 20 Απριλίου 2024, από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Στόχος των διοργανωτών είναι η προώθηση σε νέες αγορές των εξαιρετικών φρέσκων και μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην Κρήτη, η ανάδειξη της εξαιρετικής τους ποιότητας και η διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, την αγροτική ανάπτυξη και τον τουρισμό.

Το 3ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM-ΑΘΗΝΑ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες ΔΩΡΕΑΝ ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της χώρας και στην ευρύτερη ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής.

Στο πρόγραμμα του FORUM θα ενταχθούν και παράλληλες δράσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα κρητικά προϊόντα.

Το 3ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM-ΑΘΗΝΑ έχει τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), καθώς και την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Σημαντικοί υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι Aegean Airlines και οι Μινωικές Γραμμές, παρέχοντας εκπτώσεις για τη μετακίνηση των παραγωγών από την Κρήτη.

Η συμμετοχή στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους παραγωγούς και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων της Κρήτης, αλλά και τους εκπροσώπους Ξενοδοχείων και Δικτύων Διανομής από όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 on line στον σύνδεσμο : https://aitiseis.ebeh.gr/pagkritio-athina-2024

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη οργάνωσης του 3ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ FORUM-ΑΘΗΝΑ κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034, stefanoudaki@ebeh.gr

Επισυναπτόμενα αρχεία
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3ο PAGRHTIO FORUM HELEXPO 2024.docx
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3οΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM ΑΘΗΝΑ HELEXPO 2024 ΞΕΝ.pdf