ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutube

Επιχειρηματικές συναντήσεις με επιχειρήσεις από τη Βόρεια Μακεδονία στις 13 Ιουνίου στο ΕΒΕΘ

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Eπιχειρηματική αποστολή, αποτελούμενη από 21 επιχειρηματίες, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Βόρειας Μακεδονίας, θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

Η αποστολή θα πραγματοποιήσει κατ΄ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων και θα διερευνήσει τις δυνατότητες ανάπτυξης νέων συνεργασιών.

Οι επιχειρηματίες από τη Βόρεια Μακεδονία, που θα επισκεφθούν το ΕΒΕΘ, δραστηριοποιούνται σε ευρύ φάσμα κλάδων του εμπορίου, της βιομηχανίας και των υπηρεσιών, όπως η ενέργεια, οι κατασκευές και οι τεχνολογίες πληροφορικής. Επισυνάπτεται ο επικαιροποιημένος κατάλογος των επιχειρήσεων, με το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους και το είδος της συνεργασίας που επιθυμούν. 

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος ορ.) στην αγγλική γλώσσα και ώρα 14:30. Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να συμπληρώσουν στα αγγλικά την on line δήλωση συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των συναντήσεων. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Για την υποδοχή της επιχειρηματικής αποστολής, πριν την πραγματοποίηση των Β2Β συναντήσεων, έχει προγραμματιστεί σύντομης διάρκειας ανοικτή εκδήλωση με αντικείμενο τις προοπτικές ενίσχυσης της οικονομικής συνεργασίας Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις γλώσσες των δύο χωρών, με ταυτόχρονη διερμηνεία, και ώρα 13:00-14:00, ενώ θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα. 

Για συμπληρωματική πληροφόρηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132, email: publicrelations@ebeth.gr

Επισυναπτόμενα αρχεία
List of participants new_30.04.24.xlsx