ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutube

Επιχειρηματική αποστολή από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στην Ωκεανία - Ν.Α.Ασία 2024, στις 29/09-12/10-2024

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, διοργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή για ελληνικές εταιρίες στην Ωκεάνια και Νοτιοανατολική Ασία στις 29 Σεπτεμβρίου - 12 Οκτωβρίου 2024.

Η Επιχειρηματική Αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ελληνο-Ασιατικού Επιχειρηματικού Συμβούλιου σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και με την συμβολή των Γραφείων ΟΕΥ που εδρεύουν στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Σιγκαπούρη.

Πιο συγκεκριμένα, η Αποστολή αφορά τομείς όπως τρόφιμα, ποτά-ροφήματα, φαρμακευτικά, δομικά υλικά, ενέργεια, και τεχνολογία, και θα επισκεφθεί τους ακόλουθους προορισμούς: Μελβούρνη στις 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου, το Σύδνεϋ στις 3-5 Οκτωβρίου, την Αδελαίδα στις 6-8 Οκτωβρίου, το Ώκλαντ στις 9-10 Οκτωβρίου και την Σιγκαπούρη στις 11 Οκτωβρίου.

Στόχος της Επιχειρηματικής Αποστολής είναι η προώθηση εξαγώγιμων ελληνικών προϊόντων και η αναζήτηση συνεργασιών σε μία μεγάλη Ήπειρο με υψηλό βιοτικό επίπεδο, ζήτηση για προϊόντα προστιθέμενης αξίας, όπου η έντονη δραστηριότητα της ελληνικής διασποράς διευκολύνει το έδαφος για ελληνική επιχειρηματική παρουσία. Οι Έλληνες συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν «b2b» συναντήσεις με εταιρίες εισαγωγής, διανομής, αντιπροσώπευσης.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε θερμά να αποστείλετε συμπληρωμένη τη φόρμα συμμετοχής, στην αγγλική γλώσσα, στο email y.patsiavos@ahk.com.gr, το αργότερο έως 30 Μαΐου 2024.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ + ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Μόνικα Νάζη στο email nagy@sbe.org.gr, τηλ. 2310 539817 εσωτ. 142.

 

Επισυναπτόμενα αρχεία
REGISTRATION_AUSTRALIA_NEW ZEALAND_SINGAPORE 2024.doc
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΠΙΧ.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ_Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ_ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 2024.pdf