ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutube

Διοργάνωση Επιχειρηματικού Forum στις 12-13 Ιουνίου 2024, στην Τύνιδα, με την υποστήριξη του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το ΕΒΕΘ ως φορέας στον οποίο είναι εγκατεστημένο από το 2004 το Γραφείο Διασύνδεσης του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον Ιδιωτικό Τομέα, έλαβε γνώση ότι η Τράπεζα, στο πλαίσιο του έργου “Attracting FDI in Tunisia”, υποστηρίζει τον Τυνησιακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων (Tunisian Investment Promotion Agency – FIPA) στη διοργάνωση του 21ου Επιχειρηματικού Forum της Τυνησίας, με τίτλο «TunisiaWhere Sustainability Meets Opportunity”, το οποίο θα διεξαχθεί στην Τύνιδα μεταξύ 12 και 13 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Σκοπός του Forum, το οποίο εστιάζει στους τομείς της αεροναυπηγικής, κλωστοϋφαντουργίας, εξαρτημάτων αυτοκινήτων, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και φαρμάκου και το οποίο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Σχεδιασμού της χώρας και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τυνησία, είναι να προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις από την Ε.Ε. αλλά και εκτός αυτής να εδραιώσουν και να αυξήσουν τις άμεσες επενδύσεις τους στην Τυνησία.

Επιπλέον, κατά τη δεύτερη μέρα του Forum θα διεξαχθούν B2B συναντήσεις για τη διερεύνηση επιχειρηματικών συνεργασιών.

Η εκδήλωση αναμένεται να φέρει σε επαφή 900 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων Τυνήσιοι και ξένοι εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, επενδυτές, εκπρόσωποι χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και διεθνείς δωρητές.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, το σχέδιο προγράμματος του Forum, καθώς και τη δήλωση συμμετοχής θα βρείτε εδώ.