ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2ο Cyber Security Conference 2024 στη Θεσσαλονίκη, στις 24 Μαΐου

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Innovation Media και το cybernews.gr ανακοινώνουν την διοργάνωση του 2ου Cyber Security Conference (CSC24).

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης έχει θέσει για 2η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του το Cyber Security Conference, τις εργασίες του οποίου θα χαιρετίσει ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και ακόμη πιο ενημερωμένο για όλα όσα αφορούν το cyber security και την ασφάλεια συστημάτων ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Το 2ο Cyber Security Conference έρχεται την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από την προστασία της ψηφιακής μας παρουσίας στο διαδίκτυο, με πλούσια ατζέντα, η οποία θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

1. Η εξέλιξη των διαδικτυακών επιθέσεων την τελευταία 3ετία

2. Οι εξελίξεις στο ρυθμιστικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας για την Ευρωπαϊκή Ένωση

3. Πώς το cyber security προστατεύει την κερδοφορία των επιχειρήσεων

4. Cloud εφαρμογές – τι αλλάζει στην ασφάλεια των δεδομένων

5. Πώς μπορεί μία επιχείρηση να ασφαλίσει τα δεδομένα της με ένα cyber insurance ασφαλιστήριο

6. Σχεδιάζοντας το πλάνο αντιμετώπισης μίας διαδικτυακής απειλής

7. Υπηρεσίες cyber security – Παρουσιάσεις συγκεκριμένων εφαρμογών και υπηρεσιών

Το Cyber Security Conference Thessaloniki απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

Το Cyber Security Conference για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο networking και τις επαφές μεταξύ των συνέδρων καθώς και μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου.

Οι καινοτομίες στο φετινό Conference!

-    NFC Sponsors Spots: Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν λήψη του ενημερωτικού υλικού του συνεδρίου στο κινητό τους ανέπαφα και γρήγορα μέσω της τεχνολογίας NFC!

-    Cyber Networking Dinner: Για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά το πέρας του συνεδρίου θα παρατεθεί γεύμα γνωριμίας μεταξύ των χορηγών της εκδήλωσης. Το γεύμα θα παρατεθεί στο χώρο του καταξιωμένου Serow Restaurant (εντός του ξενοδοχείου) και αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για πιο άνετες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα διαδικτυακής live παρακολούθησης μέσω του www.cybernews.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr.

Συνημμένο το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Μπορείτε να κάνετε την δωρεάν εγγραφή σας στο συνέδριο εδώ

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι αυστηρά 200 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405, aris@innovation- media.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη, (2315 311282, info@innovation-media.gr).

Επισυναπτόμενα αρχεία
Πρόγραμμα 2nd Cyber Security Conference 2024.pdf