ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

4ο ENMF Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, στις 17-19 Μαΐου

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το 4ο ENMF Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή πραγματοποιείται στις 17-19 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός της ΔΕΘ-HELEXPO.
Ο υπότιτλος (“Medico-Surgical Innovations, Imaging Breakthroughs and Artificial Intelligence”) και η πρωτότυπη θεματολογία του Συνεδρίου, που οργανώνουν το Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας στη Μεταμόσχευση Συμπαγών Οργάνων του ΑΠΘ, το Ινστιτούτο Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Ιπποκρατείου ΓΝΘ, υπό την αιγίδα πολλών κρατικών φορέων και επιστημονικών εταιρειών, δίνουν την δυνατότητα εμβάθυνσης και έγκυρης πλοήγησης σε καινοτόμες και πρωτοποριακές εφαρμογές, συμβάλλοντας στη γόνιμη αλληλεπίδραση και αποδοτική σύγκλιση ιατρικών δεξιοτήτων, διεπιστημονικών προσεγγίσεων και τεχνολογικής προόδου.

Tο Συνέδριο δίνει έμφαση στην ανάπτυξη στρατηγικών πρωτοβουλιών για την ουσιαστική αξιοποίηση των καινοτομιών και την εφαρμοσμένη διάχυσή τους στην καθημερινή φροντίδα των ασθενών, την ταχεία ανακάλυψη και παράδοση εργαλείων που προάγουν την υγεία και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον τελικό χρήστη, την ορθολογική πρόληψη για την αποφυγή ή άμβλυνση προβλημάτων, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής, την προαγωγή της ευεξίας και τη βελτίωση της εμπειρίας του πολίτη.
Επιπρόσθετα, το Συνέδριο έχει προσανατολισμό στην εκπαίδευση των νεότερων επαγγελματιών με βάση τα state-of-the-art διεθνή πρότυπα, με εφαρμογές επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, και στην εξοικείωσή όλων των λειτουργών υγείας τόσο με τις συναφείς θετικές επιστήμες όσο και με προσεγγίσεις των μυστηρίων της ζωής που εμφαίνουν την υπερβατική διάσταση του ανθρώπινου προσώπου και εξιχνιάζουν τη μοναδικότητά του.

Tο Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα και του ΕΒΕΘ, ενώ εκ μέρους του Επιμελητηρίου θα χαιρετίσει ο κ. Γρηγόριος Δίγκας, μέλος ΔΣ του ΕΒΕΘ και επιχειρηματίας του ιατροτεχνολογικού κλάδου, νοσοκομειακών και φαρμακευτικών ειδών.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση:http://www.enmf.eu/index.php/program/program