ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρωπαϊκή έρευνα σε Επιχειρήσεις B2C

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το ADR point είναι ένας επίσημος ευρωπαϊκός και εθνικός φορέας για την επίλυση καταναλωτικών διαφορών και ένας κόμβος για την ανάπτυξη συστημάτων online επίλυσης διαφορών με σκοπό την παροχή τεχνολογικών λύσεων σε καταναλωτές και εμπόρους.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «ODR ecosystem» προωθεί τη διενέργεια μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής Έρευνας, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις B2που είναι εγκατεστημένες και δραστηριοποιούνται στην ΕΕ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται στην καθημερινότητα τις καταναλωτικές διαφορές.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο, έως τις 15 Ιουνίου 2024, το οποίο μπορούν να βρουν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο ΕΡΕΥΝΑ.

Να σημειωθεί ότι ο φορέας ADR point προωθεί στις επιχειρήσεις την πλατφόρμα ODR ecosystem, ένα νέο σύστημα που συνδέει καταναλωτές και επιχειρήσεις, μέσω της εφαρμογής κινητού ADR4ALL για καταναλωτές και της πλατφόρμας διαχείρισης υποθέσεων (στο cloud) για επιχειρήσεις, παρέχοντας και στους δύο ένα απλό κανάλι επικοινωνίας για την επίλυση διαφορών.