ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδότηση συμμετοχής μελών ΕΒΕΘ στη συνδυαστική Έκθεση για τη βιομηχανία τροφίμων "MEAT/DAIRY/FROZEN EXPO 2024", Αθήνα, 9-11 Νοεμβρίου 2024

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εντείνοντας τις προσπάθειές του για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων,  το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να εντάξει μία ακόμα εκθεσιακή δράση στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Εξωστρέφειας του τρέχοντος έτους και να επιδοτήσει τη συμμετοχή έως 6 επιχειρήσεων-μελών του στη συνδυαστική Έκθεση για τη βιομηχανία τροφίμων MEAT/DAIRY/FROZEN EXPO 2024.

Η Έκθεση διοργανώνεται για 8η φορά από την εταιρεία "O.MIND CREATIVES” στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2024. Οι τομείς που καλύπτει περιλαμβάνουν τις αγορές του κρέατος & των προϊόντων του (MEAT DAYS), της γαλακτοκομίας και τυροκομίας (DAIRY EXPO), των κατεψυγμένων τροφίμων (FROZEN FOOD) και της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας (FOOD LOGISTICS) που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων αυτών των προϊόντων. Στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί, ημερίδες, σεμινάρια, επιδείξεις τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής τυριού κ.α. και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για σημαντικές επαφές με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Διοίκηση του ΕΒΕΘ, προκειμένου να υποστηρίξει τη συμμετοχή των μελών του στην ανωτέρω Έκθεση, αποφάσισε να επιδοτήσει έως 6 επιχειρήσεις με ποσό έως 500 ευρώ έκαστη, εφόσον πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

  • Είναι μέλη του ΕΒΕΘ
  • Εξοφλούν κάθε χρόνο, ανελλιπώς, τα τέλη διατήρησης της μερίδας τους στο ΓΕΜΗ, καθώς και την τρέχουσα συνδρομή τους στο ΕΒΕΘ
  • Δεν επιδοτούνται για τη συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη ‘Εκθεση από άλλον φορέα

Για την επιλογή των επιχειρήσεων, που θα επιδοτηθούν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει του χρόνου υποβολής στο ΕΒΕΘ της αίτησης επιδότησης της συμμετοχής. Η επιδότηση του ΕΒΕΘ θα χορηγηθεί μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της επιχείρησης στην Έκθεση, εφόσον προσκομιστούν τα παρακάτω:

  • υπογεγραμμένο και σφραγισμένο το εξοφλημένο τιμολόγιο συμμετοχής
  • συμπληρωμένο Δελτίο Αξιολόγησης της συμμετοχής (επισυνάπτεται) 
  • τιμολόγιο επιχορηγήσεων ύψους έως 500€ προς το ΕΒΕΘ
  • φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή της επιχείρησης στην Έκθεση, για ενδεχόμενη αξιοποίησή του από το  ΕΒΕΘ
  • υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από το νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης, ότι δεν έχει επιδοτηθεί για τη συγκεκριμένη εκθεσιακή δράση από άλλον φορέα.

Για τη δήλωση της συμμετοχής σας στην Έκθεση πατήστε εδώ. Για διευκρινίσεις σχετικά με τη συμμετοχή σας στην Έκθεση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διοργανώτρια εταιρεία στο τηλ. 210 9010040e-mail: info@omind.gr.

Για να λάβετε την επιδότηση του ΕΒΕΘ, παρακαλούμε να στείλετε συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση στο email: publicrelations@ebeth.gr. Για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με την επιδότηση του ΕΒΕΘ, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370132, e-mail: publicrelations@ebeth.gr.

Επισυναπτόμενα αρχεία
ΕΝΤΥΠΟ 4 ΔΕΛΤΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.doc
ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ MEAT_DAIRY_FROZEN EXPO.doc