ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτική ημερίδα “Doing Business with Asia”, στις 12 Ιουνίου 2024 στο ΕΒΕΘ

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης-ΕΒΕΘ, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος-ΣΒΕ και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Ασίας και συγκεκριμένα της Ν. Κορέας, Σιγκαπούρης,  Ινδονησίας,  Ιαπωνίας, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 και ώρες 14.15-16.50, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29). Η γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.

Ομιλητές θα είναι Εμπορικοί Ακόλουθοι και εκπρόσωποι Πρεσβειών, καθώς και στέλεχος του Γερμανικού Επιμελητηρίου, που θα δώσουν στοιχεία για το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον στις παραπάνω χώρες, θα  επικεντρώσουν σε κλάδους και τομείς με προοπτική ανάπτυξης, θα αναδείξουν δυνατότητες και ευκαιρίες για εμπορικές, επενδυτικές και άλλες μορφές συνεργασίας και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για προσέγγιση και δικτύωση στις τοπικές αγορές. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων στην Ινδία από εκπρόσωπο αρμόδιας Υπηρεσίας της Ευρωπαικής Επιτροπής.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιριών για τις δυνατότητες και ευκαιρίες δραστηριοποίησης στις αγορές αυτές, και με βάση το ενδιαφέρον να σχεδιασθεί η επόμενη Επιχειρηματική Αποστολή στην Ασία με αποκλειστικό σκοπό την πραγματοποίηση συναντήσεων Β2Β με τοπικές εταιρίες.   

Επίσης, στο τελευταίο μέρος της Ημερίδας (16.50-17.30) θα γίνει ειδική παρουσίαση για την Ακτή Ελεφαντοστού από εκπροσώπους του Ελληνο-Ιβοριανού Επιμελητηρίου, οι οποίοι θα αναφερθούν στα χαρακτηριστικά, τις προοπτικές και τους τομείς διμερούς συνεργασίας με την αγορά αυτή.

  • Eπισυνάπτεται το Πρόγραμμα της Ημερίδας.
  • Η γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.
  • Για τη δωρεάν δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ 

Για περαιτέρω πληροφόρηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Manager Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τηλ. 2106419026, 6945234747, e-maily.patsiavos@ahk.com.gr 

Επισυναπτόμενα αρχεία
PROGRAM_Workshop Asia_Thessaloniki_12 June 2024.pdf