ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόγραμμα ενίσχυσης εξωστρέφειας και επιχειρηματικής επιτάχυνσης από την Enterprise Greece

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Enterprise Greece, στο πλαίσιο των δράσεων της που στοχεύουν στην υποστήριξη της διεθνοποίησης και στην προβολή του κλάδου καινοτομίας - τεχνολογίας, διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τον Οργανισμό USMAC (US Market Access Centre) και με υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονες από τη Silicon Valley, το επιτυχημένο Πρόγραμμα ενίσχυσης εξωστρέφειας και επιχειρηματικής επιτάχυνσης: «Thriving Global».

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε τεχνολογικές επιχειρήσεις και startups που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους σε διεθνείς αγορές με έμφαση σε αυτή της Silicon Valley. Επίσης, δίνει την ευκαιρία στις ελληνικές επιχειρήσεις να έρθουν σε άμεση επαφή με υποψήφιους πελάτες, στρατηγικούς εταίρους και επενδυτές από την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.

Στην πρώτη φάση του Προγράμματος, θα επιλεγούν 16 ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα λάβουν ταχύρρυθμη εξειδικευμένη καθοδήγηση εξαγωγικής ενδυνάμωσης.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 1ης φάσης, οι 6 επιχειρήσεις με την υψηλότερη βαθμολογία θα συνεχίσουν στη 2η φάση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής επιτάχυνσης με εξατομικευμένη συμβουλευτική, δικτύωση και Pitch Event σε δυνητικούς επενδυτές στις Η.Π.Α.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ