ΕΒΕΘ

Υβριδική Ημερίδα Ενημέρωσης για τα κατασκευαστικά έργα εκμοντερνισμού της Σιδηροδρομικής Γραμμής Βελιγραδίου-Νις, την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 8:30, στο Βελιγράδι, στο ΕΒΕ Σερβίας.

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Σχέσεων στο Βελιγράδι ότι η ημερίδα ενημέρωσης για τα κατασκευαστικά έργα εκμοντερνισμού για το τμήμα του σιδηροδρομικού άξονα Χ Βελιγράδι - Νις, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου 2024.

Η εκδήλωση στοχεύει στην ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με την κατάσταση του έργου, τις διαδικασίες προμηθειών, τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και άλλες λεπτομέρειες.
Οι εργασίες στο τμήμα των 228 χιλιομέτρων, με στόχο την αύξηση των επιχειρησιακών ταχυτήτων έως και 200 ​​χλμ./ώρα, υπολογίζονται σε περίπου 2,8 δισεκατομμύρια ευρώ. Η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί μέσω κρατικών δανείων από την ΕΤΕπ, την ΕΤΑΑ, καθώς και με σημαντική επιχορήγηση της ΕΕ μέσω του Επενδυτικού Πλαισίου Δυτικών Βαλκανίων (WBIF).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Chamber of Commerce and Industry of Serbia (PKS), Resavska street 13-15, Belgrade, με ώρα προσέλευσης, για όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή με φυσική παρουσία, τις 08:30.

Για τη διαδικτυακή συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση πατήστε το ακόλουθο link:

https://zoom.us/j/96220636831?pwd=7kdBPa9AlcVituOHZLQONqrl1wVEPE.1

Επισυνάπτεται η πρόσκληση και το σχέδιο προγράμματος της εκδήλωσης.
(Σημειώνεται ότι οι ώρες είναι Βελιγραδίου).

 

Για επικοινωνία:

Ο Προϊστάμενος του Γραφείου
Αντώνιος Κατεπόδης
Γενικός Σύμβουλος ΟΕΥ Β΄

Embassy of Greece in Belgrade
Economic & Commercial Affairs Section
T:+381 11 3231577
E: ecocom-belgrade@mfa.gr
www.agora.mfa.gr

Επισυναπτόμενα αρχεία
Rail Corridor X Information Day 10.07.2024 - Invitation letter and Agenda.pdf