ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutubeel

SAVE THE DATE: Έχεις ιδέα; Είσαι start up; Έλα στον Διαγωνισμό “STARTUP COMPETITION 2022” στις 17.12.2022

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η δεύτερη έκδοση του Διαγωνισμού Καινοτομίας "STARTUP COMPETITION 2022"  συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης  και τον ιταλικό φορέα Search On- We Make Future! Festival .  
Ο Διαγωνισμός "STARTUP COMPETITION 2022" απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις/startups αλλά και σε ομάδες καινοτόμων ιδεών που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Στο Διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της εταιρείας CISCO στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχουν 15 startups, κατόπιν επιλογής.

Στη συνέχεια, οι τρείς νικήτριες ομάδες θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Συνέδριο και διαγωνισμό του WeMakeFuture! Festival που θα πραγματοποιηθεί στο Rimini της Ιταλίας, τον Ιούνιο του 2023, όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε διεθνές ακροατήριο.

Για συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό και την κατάθεση ιδεών θα λειτουργήσει σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση innovation@italchamber.gr  ή στο τηλ. 2310947744, Marco Della Puppa, Cristiana Avdi.