ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutubeel

Επιχειρηματική αποστολή στην Ασία από τις 19 Νοεμβρίου-1η Δεκεμβρίου 2022

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο και με τη στήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή στην Ασία, σε 5 μεγάλες πόλεις, με στόχο τη διερεύνηση, αναζήτηση και αξιοποίηση ευκαιριών σε μία ενδιαφέρουσα γεωγραφική περιοχή με αναπτυξιακή προοπτική.  

Η Αποστολή θα επισκεφθεί διαδοχικά το Τόκυο στις 21-22/11, την Σεούλ στις 23/11, την Τζακάρτα στις 25-26/1, Μπανγκόκ στις 27-28/112 και τη Σιγκαπούρη στις 29-30/11.  

Η Αποστολή θα δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς εταιρίες να διερευνήσουν τις δυνατότητες εξαγωγών ή άλλης μορφής συνεργασιών σε πέντε διαφορετικές αγορές της Ασιατικής Ηπείρου, όπου υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί, η μεσαία τάξη έχει αγοραστική δύναμη με καταναλωτική τάση, η ζήτηση για ποιοτικά προιόντα δυτικής προέλευσης είναι σταθερή και υπάρχουν ευκαιρίες σε αρκετούς τομείς, όπως τρόφιμα (τυποποιημένα, βιολογικά), ποτά-ροφήματα, καλλυντικά, φαρμακευτικά, δομικά υλικά, κλπ.  

Η Αποστολή θα αποτελείται από περιορισμένο αριθμό εταιριών, θα δοθεί έμφαση στον έγκαιρο προγραμματισμό και στην εξασφάλιση συναντήσεων Β2Β με εταιρίες εισαγωγής, διανομής, αντιπροσώπευσης σε κάθε περιοχή με την συμβολή των Γραφείων ΟΕΥ Τόκυο, Σεούλ, Σιγκαπούρης, του Ελληνικού Προξενείου στη Τζακάρτα και του Ελληνο-Ταυλανδέζικου Επιμελητηρίου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα υποστήριξης από τα τοπικά Διμερή Γερμανικά Επιμελητήρια για δικτύωση με τα μέλη τους.  

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Αποστολής και οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν μπορούν να στείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση στo y.patsiavos@ahk.com.gr έγκαιρα και μέχρι 21/10 το αργότερο, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για έρευνα, επικοινωνίες και επιλογή κατάλληλων ασιατικών εταιριών για επαφές Β2Β.  

Πληροφορίες: κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, y.patsiavos@ahk.com.gr, τ. τηλ.2106419026, 6945234747.   

 

 

Επισυναπτόμενα αρχεία
REGISTRATION_DELEGATION ASIA 2022.doc
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΠΙΧ.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΣΙΑ 2022.pdf