ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutubeel

10ο Διεθνές Συμπόσιο Θεσσαλονίκης

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Β. Ελλάδος, το Δίκτυο Ναυαρίνο και το Ίδρυμα Konrad Adenauer, διοργανώνουν στις 11 Δεκεμβρίου το 10ο Διεθνές Συμπόσιο Θεσσαλονίκης με θέμα: Οι νέοι σε έναν ταραγμένο κόσμο: μεταξύ γεωστρατηγικών συγκρούσεων και καθημερινής ζωής.

Στρέφοντας το βλέμμα στους νέους, η φετινή διοργάνωση εστιάζει στο ευρύτερο γεωπολιτικό περιβάλλον, τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα όπως είναι πιθανό να διαμορφωθούν μέσα στα επόμενα χρόνια, και να καθορίσουν το διεθνές πλαίσιο για την επόμενη γενιά. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο του φετινού Συμποσίου πραγματοποιείται έρευνα σε νέους ηλικίας 18-30 ετών που στόχο έχει να αναδείξει θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά, όπως οι συνθήκες ζωής, η εθνική/ευρωπαϊκή ταυτότητα, οι αξιακοί προσανατολισμοί, η πολιτική κουλτούρα, θέματα της θέσης τους ως πολίτες της κοινωνίας του σήμερα, αλλά και ζητήματα της καθημερινότητάς τους.

Το φετινό Συμπόσιο, περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων και ερευνητών σε θέματα γεωστρατηγικής, καθώς και εκπροσώπων του δημοσιογραφικού και δημοσκοπικού κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ