ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutubeel

Το GreenTech Challenge θα διεξαχθεί φέτος στις 10-11 Δεκεμβρίου 2022

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκινάει το Εθνικό Πρόγραμμα Πράσινης Καινοτομίας GreenTech Challenge by ESU NTUA, που θα διεξαχθεί φέτος στις 10-11 Δεκεμβρίου.

Το GreenTech Challenge αποτελεί το μεγαλύτερο Εθνικό Πρόγραμμα Πράσινης Καινοτομίας και διοργανώνεται από την Ερευνητική Μονάδα Οικονομικής Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και έδρα της UNESCO για την Πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία.

Απευθύνεται σε φοιτητές, ερευνητές, startups και καινοτόμες ΜμΕ που θέλουν να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις στις θεματικές : Ενέργεια, Περιβάλλον, Εργοστάσιο του Μέλλοντος, Καινοτόμα Προϊόντα και Προηγμένα Υλικά, Έξυπνες και Βιώσιμες Πόλεις, Ορυκτές Πρώτες Ύλες, Βιώσιμος Τουρισμός και Γαλάζια Ανάπτυξη.

Έως σήμερα έχουν συμμετάσχει πάνω από 460 πράσινες startups και καινοτόμες ομάδες, δημιουργώντας ένα οικοσύστημα με πάνω από 4.000 συμμετέχοντες από επιστήμονες, μέντορες, επιχειρηματίες και διαγωνιζόμενους, οι οποίοι έχουν ως στόχο να βρουν τεχνολογικές λύσεις στα έντονα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κλιματική αλλαγή και την περιβαλλοντική ρύπανση.

Για να γνωρίσετε καλύτερα το GreenTech Challenge 2022 μπορείτε να συμβουλευτείτε την επισυναπτόμενη παρουσίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες: Χρήστος Καλαντζής, Organizing Committee Greentech Challenge by ESU NTUA, τηλ: 6984339625, kalantzis@greentechchallenge.gr

Επισυναπτόμενα αρχεία
Community GreenTech Challenge .pdf