ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutubeel

Παράλληλες εκδηλώσεις των εκθέσεων Detrop-Oenos (18-20/02/23)

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Detrop Expo σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων, με γνώμονα την ανάδειξη των εταιρειών που προωθούν την εξέλιξη των προϊόντων τους, δίνει την ευκαιρία σε επιλεγμένες επιχειρήσεις να αναδείξουν τα προϊόντα αυτά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης.

Θεωρείτε το προϊόν σας «καινοτόμο» & «πρωτοποριακό»; Εάν ναι, τότε σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξή και προβολή του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Food Trends» της 31ης Detrop Expo, η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το «Food Trends» θα βρίσκεται στον χώρο που συνδέει τα περίπτερα 13 & 15 και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα καινοτόμα προϊόντα όπως επίσης και να ενημερωθούν από ειδικούς επιστήμονες και επαγγελματίες του κλάδου για τι νέες τάσεις της αγοράς.

Παράλληλα, η φετινή διοργάνωση της Detrop & Oenos φιλοξενεί για 7η φορά μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων με τη συνεργασία της HELEXPO και την εξειδικευμένη εμπειρία των στελεχών της εταιρίας Chef Stories. Η οργάνωση των παράλληλων εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης , στόχο έχει να αναδείξει τη μοναδικότητα και τιs ιδιαιτερότητες των προϊόντων των εκθετών-παραγωγών που συμμετέχουν στο εκθεσιακό γεγονός.

Συντονιστείτε για μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης και γευσιγνωσίας στα εξαιρετικά προϊόντα των εκθετών της Detrop Oenos 2023.

Γνωρίστε:

- Την αξία της τοπικότητας και της παράδοσης

- Την καινοτομία και την έμπνευση

- Το ιδανικό pairing

- Μοναδικά superfoods

- Προίόντα free from

Δύο μεγάλες θεματικές εκδηλώσεις σε δύο ειδικά σχεδιασμένους χώρους (κρατήσεις γίνονται ανά θεματική ενότητα).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Εγγραφή επισκεπτών στις δύο εκθέσεις εδώ

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία επιδότησης συμμετοχής των επιχειρήσεων μελών του ΕΒΕΘ στις Διεθνείς Εκθέσεις Detrop Oenos 2023 συνεχίζεται. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ