ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών ΕΒΕΘ σε διαδικτυακές συναντήσεις με αγοραστές από χώρες του Περσικού Κόλπου

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, επιδοτεί τη συμμετοχή έως 8 επιχειρήσεων-μελών του στον 2ο κύκλο του Προγράμματος διαδικτυακών επιχειρηματικών συναντήσεων (virtual B2B meetings) ελληνικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων, με τους σημαντικότερους αγοραστές χωρών του Περσικού Κόλπου, το οποίο διοργανώνει η εταιρεία Greekexports σε συνεργασία με το Halal Trade & Marketing Center (HTMC). 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο πρώτος κύκλος επιχειρηματικών συναντήσεων που διενεργήθηκαν στο διάστημα 12-16/6/2023 με τη συμμετοχή 11 ελληνικών επιχειρήσεων και 7 αγοραστών από το Dubai, η δράση επανέρχεται και η περιοχή από την οποία θα προέλθουν οι  αγοραστές επεκτείνεται και σε άλλες χώρες του Κόλπου. Ειδικότερα, προβλέπεται η συμμετοχή αγοραστών που θα προέρχονται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα & τη Σαουδική Αραβία, καθώς και από το Κουβέιτ ή Ομάν ή Κατάρ.

Ο νέος κύκλος επιχειρηματικών συναντήσεων θα διεξαχθεί μέσω zoom την περίοδο από 30.10.2023 έως 3.11.2023. Στο διάστημα αυτό θα διενεργείται καθημερινά μία διαδικτυακή συνάντηση, διάρκειας 90 – 120 λεπτών, στην οποία θα συμμετέχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι αγοραστές (ένας ή περισσότεροι) από μία εταιρία της περιοχής. 

Το συνολικό κόστος συμμετοχής για κάθε ελληνική επιχείρηση ανέρχεται στα 1250$ και η τιμολόγηση θα γίνει από το HTMC. Το Επιμελητήριό μας θα επιδοτήσει έως 8 επιχειρήσεις-μέλη του που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα με το ποσό των 500 ευρώ έκαστη

Βρείτε εδώ τη δήλωση συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να υπογραφεί, να σφραγιστεί και στη συνέχεια να αποσταλεί στο email exports@greekexports.org

Επισυνάπτεται μία συνοπτική περιγραφή της δράσης και ενδεικτική λίστα αγοραστών. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις λήψης της επιδότησης από το ΕΒΕΘ, μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Επισυναπτόμενα αρχεία
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΗΣ B2B.pdf