ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutube

Επιδότηση συμμετοχής των μελών ΕΒΕΘ στη Διεθνή Έκθεση "Logistics & Transports Expo Thessaloniki" (11-13/4/2024)

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, εντείνοντας τις προσπάθειές του για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, αποφάσισε να εντάξει μία ακόμα εκθεσιακή δράση στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Εξωστρέφειας του τρέχοντος έτους και να επιδοτήσει τη συμμετοχή έως 10 επιχειρήσεων-μελών του στη νέα Έκθεση “LOGISTICS & TRANSPORTS EXPO - THESSALONIKI”.

Η Έκθεση διοργανώνεται για πρώτη χρονιά από την εταιρεία "O.MIND CREATIVES” στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2024, επιδιώκοντας να αναπτύξει συνέργειες με τη Διεθνή Έκθεση της ΔΕΘ “FRESKON”, που θα πραγματοποιηθεί στις ίδιες ημερομηνίες. Οι τομείς που καλύπτει η “LOGISTICS & TRANSPORTS EXPO - THESSALONIKI” περιλαμβάνουν εταιρείες μεταφορών και logistics, λιμάνια και εταιρείες forwarding, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές, εξοπλισμούς αποθήκης, ανυψωτικά μηχανήματα, ράφια και αυτοματισμούς, τεχνολογίες πληροφορικής, καθώς και επαγγελματικά οχήματα. Το εκθεσιακό γεγονός θα πλαισιωθεί και από το συνεδριακό brand “LOGI.C conferences”.

Η Διοίκηση του ΕΒΕΘ, προκειμένου να υποστηρίξει τη συμμετοχή των μελών του στο νέο εκθεσιακό εγχείρημα, το οποίο επιδιώκει να συσπειρώσει τις χώρες της Νιοτιοανατολικής Ευρώπης σε επίπεδο εξαγωγικού εμπορίου και logistics και να αναδείξει τη Βόρεια Ελλάδα σε σημαντικό κόμβο  για τον κλάδο, αποφάσισε να θέσει τη διοργάνωση υπό την αιγίδα του και να επιδοτήσει έως 10 επιχειρήσεις με ποσό έως 500 ευρώ έκαστη, εφόσον πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

-   Είναι μέλη του ΕΒΕΘ.

Εξοφλούν κάθε χρόνο, ανελλιπώς, τα τέλη διατήρησης της μερίδας τους στο ΓΕΜΗ, καθώς και την τρέχουσα συνδρομή τους στο ΕΒΕΘ.

Δεν επιδοτούνται για τη συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη επιχειρηματική δράση από άλλον φορέα.

Για την επιλογή των επιχειρήσεων, που θα επιδοτηθούν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει του χρόνου υποβολής στο ΕΒΕΘ της αίτησης επιδότησης της συμμετοχής. Η επιδότηση του ΕΒΕΘ θα χορηγηθεί μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της επιχείρησης στην Έκθεση, εφόσον προσκομιστούν τα παρακάτω:

-                  υπογεγραμμένο και σφραγισμένο το εξοφλημένο τιμολόγιο συμμετοχής

-                  συμπληρωμένο Δελτίο Αξιολόγησης της συμμετοχής

-                  τιμολόγιο επιχορηγήσεων ύψους έως 500 € προς το ΕΒΕΘ

-              φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή της επιχείρησης στην Έκθεση, για ενδεχόμενη αξιοποίησή του από το  ΕΒΕΘ.

-             υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από το νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης, ότι δεν έχει επιδοτηθεί για τη συγκεκριμένη εκθεσιακή δράση από άλλον φορέα.

Για τη δήλωση της συμμετοχής σας στην Έκθεση πατήστε εδώ. Για διευκρινίσεις σχετικά με τη συμμετοχή σας στην Έκθεση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διοργανώτρια εταιρεία στο τηλ. 210 9010040e-mail: info@omind.gr.

Για να λάβετε την επιδότηση του ΕΒΕΘ, παρακαλούμε να στείλετε συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση στο email: publicrelations@ebeth.gr. Για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με την επιδότηση του ΕΒΕΘ, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370132, e-mail: publicrelations@ebeth.gr.

Επισυναπτόμενα αρχεία
ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ LOGISTICS & TRANSPORTS EXPO.doc
ΕΝΤΥΠΟ 4 ΔΕΛΤΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.doc
  • Logistics Expo KTX.pdf