ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αγαπητά μέλη,

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριό μας προχώρησε στην έναρξη λειτουργίας της ανανεωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας  e-chamber, μέσω της οποίας τα μέλη του ΕΒΕΘ θα μπορούν να λαμβάνουν μια σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών που σχετίζονται με το Μητρώο Καταχώρησης Επιχειρήσεων που τηρεί, χωρίς την ανάγκη προσέλευσής τους στο ΕΒΕΘ.

Η ανωτέρω ηλεκτρονική πλατφόρμα, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών που προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, περιέχει μία σειρά από προσωποποιημένες υπηρεσίες μελών όπως:

  • Τη δυνατότητα προβολής των καταχωρημένων στοιχείων επικοινωνίας των επιχειρήσεων μελών του ΕΒΕΘ, στα Μητρώα του.
  • Τη δυνατότητα έκδοσης πιστοποιητικού εγγραφής στο Επιμελητήριο με πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή με την χρήση ηλεκτρονικού κωδικού ΔΙΑΣ.
  • Την δυνατότητα πληρωμής της ετήσιας συνδρομής στο ΕΒΕΘ με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με την χρήση ηλεκτρονικού κωδικού ΔΙΑΣ.

 

Επιπλέον με την ανωτέρω εφαρμογή δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης προς όλους στις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Αναζήτηση διακριτικών τίτλων για την ίδρυση επιχειρήσεων
  • Αναζήτηση επιχειρήσεων με διάφορα κριτήρια, όπως: αντικείμενο, επωνυμία κλπ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Εαν δεν είστε εγγεγραμμένοι στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΒΕΘ θα πρέπει να κάνετε  εγγραφή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://eChamber.ebeth.gr , επιλογή «Είσοδος με Taxisnet»

 

Για τις υπηρεσίες που παρέχει το Τμήμα Εξαγωγών (Πιστοποιητικά Καταγωγής και Carnet A.T.A.) μπορείτε να συνεχίσετε εδώ
 

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε στο τηλ. 2310 370100.